Κίνηση για την προστασία των δικαιωμάτων των πεζών

Συγγραφέας/Παρουσιαστής: 
ΚΩΣΤΑΣ ΡΑΒΑΝΗΣ
Ημερομηνία: 
27/05/2021

ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης σχετικά με το ψήφισμα που διοργανώθηκε την "6η Εβδομάδα Οδικής Ασφαλειας του ΟΗΕ" με συμμετοχή της ομάδας μας, άλλων συλλογικοτήτων, συλλόγων και δημοτικών παρατάξεων.
Το ψήφισμα: https://bit.ly/3hOyp4n (έχει ολοκληρωθεί)
Τα αιτήματα του ψηφίσματος:
• Θέλουμε όριο ταχύτητας σε δρόμους της πόλης που κινούνται ευάλωτες ομάδες (σχολεία, παιδικοί σταθμοί, αθλητικοί χώροι, πάρκα, ΚΑΠΗ, Κέντρο Υγείας κτλ.) στα 30km/h για να αυξηθεί η ασφάλεια στην Πόλη.
• Θέλουμε να δημιουργηθούν ποδηλατόδρομοι για να μπορεί ο πολίτης να χρησιμοποιήσει με ασφάλεια το ποδήλατο έναντι του αυτοκινήτου του.
• Θέλουμε τη διαμόρφωση δρόμων της πόλης σε ήπιας κυκλοφορίας για να μπορεί ο πεζός να περπατήσει με ασφάλεια σε όμορφο και ήσυχο περιβάλλον.
Τα θέλουμε όλα και ΣΥΝΤΟΜΑ…..
Μία ελπιδοφόρα ομόφωνη απόφαση.....ένα βήμα μπροστά για την ΠΟΛΗ μας.

Σχόλια

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ! ΩΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΕΖΗ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ Η ΘΕΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΩΝ 30 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΙΟ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΡΑΒΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΜΑ! ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ.