Κίνηση για την προστασία των δικαιωμάτων των πεζών

ΑΊΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΉΜΟ ΝΈΑΣ ΙΩΝΊΑΣ ΓΙΑ ΆΜΕΣΗ ΑΠΟΜΆΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΆΤΩΝ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΡΚΆΚΙ ΔΊΠΛΑ ΑΠΌ ΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΧΟΛΕΊΟ ΝΈΑΣ ΙΩΝΊΑΣ:

Προς Κυρία Δήμαρχο Νέας Ιωνίας

Προς Δημοτική αστυνομία Νέας Ιωνίας

Προς Διεύθυνση περιβάλλοντος Νέας Ιωνίας

Προς κάθε αρμόδια υπηρεσία του δήμου Νέας Ιωνίας

Κοινοποίηση: "ΠΕΖΗ" πρωτοβουλία για την ανάδειξη των δικαιωμάτων των πεζών

Χάρμα οφθαλμών
Πλατεία της Μάνας στην Νέα Ιωνία (στη φώτο με τα λουλούδια που ξεχωρίζει)

Φθάρμα οφθαλμών
Παρκάκι δίπλα στο δεύτερο δημοτικό σχολείο Νέας Ιωνίας που έχει δεχτεί εισβολή από τραπεζοκαθίσματα (στη μία φωτό στοιβαγμένα στην άλλη αραδιασμένα).

Παρακαλώ να απομακρυνθούν άμεσα τα τραπεζοκαθίσματα από το παρκάκι και να αποκατασταθεί το φυτικό υλικό το οποίο δεν ξέρω με ποιο τρόπο εξέλειψε. Δεν θέλω να πιστεύω ότι τα τραπεζοκαθίσματα φύτρωσαν στο παρκάκι με την άδεια του δήμου. Τα τραπεζοκαθίσματα μπορούν να μεταφερθούν στο οδόστρωμα, να πάρουν χώρο από τα οχήματα. Παρακαλώ για την άμεση απάντησή σας, αλλά κυρίως αντίδρασή σας.

Βαγγέλης Δήμας,

Δημότης Νέας Ιωνίας

Μέλος της πρωτοβουλίας για την ανάδειξη των δικαιωμάτων των πεζών "ΠΕΖΗ"

Σχόλια

Οι δύο φωτογραφίες με τα τραπεζοκαθίσματα, στη μία στοιβαγμένα στην άλλη αραδιασμένα λόγω μεγάλου μεγέθους σε MB δεν μπορούν να αναρτηθούν. Κατά κάποιο τρόπο ευτυχώς, για να μη φαίνονται τα χάλια!

Όποιος ανατρέξει στην παλαιότερη φωτογραφία από το παρκάκι από το σημείο στο οποίο τώρα έχουν φυτευτεί τραπεζοκαθίσματα (στο google maps)θα διαπιστώσει ότι υπάρχουν και θάμνοι και μικρή υποτυπώδης ομολογουμένως μπορντούρα.