Κίνηση για την προστασία των δικαιωμάτων των πεζών

Κάθε χρόνο στο κηποθέατρο Παπάγου-Χολαργού, γίνεται το αδιαχώρητο από παράνομη στάθμευση. Το κηποθέατρο έχει 1500 θέσεις (για θεατές, όχι για Ι.Χ.). Γίνετε μέρος της λύσης και όχι μέρος του προβλήματος. Δοκιμάστε να μετακινηθείτε με τους ακόλουθους τρόπους:

Με Μετρό
Από το σταθμό ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, υπολογίστε γύρω στα 17 λεπτά περπάτημα μέχρι το κηποθέατρο. Η διαδρομή είναι πολύ ευχάριστη, από ευρύχωρα πεζοδρόμια, ανεβαίνοντας την Κύπρου, αριστερά στη στρογγυλή πλατεία και δεξιά μέσα από το πάρκο.

Με λεωφορείο
Πάρτε το 413 και κατεβείτε στην στάση 6η ΠΑΠΑΓΟΥ, μπροστά στο κηποθέατρο. Οι χρόνοι διέλευσης του 413 από τη στάση Εθνικής Άμυνας είναι εδώ. Αφήστε τουλάχιστο 5 λεπτά περιθώριο στα αναγραφόμενα ωράρια.

Η επιστροφή είναι με τη γραμμή 409, από τη στάση Ερατους στην Αναστάσεως.

Με ποδήλατο
Κλειδώστε το ποδήλατο σας στα κάγκελα μπροστά από την είσοδο του κηποθεάτρου.

Με αυτοκίνητο
Παρκάρετε λίγο πιο μακριά για να βρείτε θέση χωρίς να καταλαμβάνετε χώρο πεζών που επίσης θέλουν να πάνε στο κηποθέατρο με τους παραπάνω και άλλους τρόπους. Δοκιμάστε να παρκάρετε στα ακόλουθα σημεία:
• Στη λεωφόρο Κύπρου. Συνεχίστε πεζή, όπως στις παραπάνω οδηγίες απ' το μετρό.
• Στην λεωφόρο Εθνικής Άμυνας (πιο πάνω από το Κηποθέατρο, προς το βουνό).
• Στην Αναστάσεως (πιο πάνω από το Κηποθέατρο, προς την Αττική Οδό).
• Στην Ιωνίας. Ανεβαίνοντας την Κύπρου, στρίψτε δεξιά στο σχολείο (το κηποθέατρο είναι αριστερά).

Θα περπατήσετε λίγο, αλλά η διαδρομή είναι ευχάριστη (εκτός από τα αυτοκίνητα στα πεζοδρόμια δίπλα στο πάρκο). Ευχαριστούμε που συνδυάζετε Ι.Χ. και περπάτημα.

Με Μηχανή
Αφήστε τη μηχανή στο σπίτι και πάρτε ποδήλατο. Ο δήμος Παπάγου-Χολαργού δεν έχει χωροθετήσει αποκλειστικό νόμιμο χώρο στάθμευσης μηχανών πουθενά κοντά στο κηποθέατρο.