Κίνηση για την προστασία των δικαιωμάτων των πεζών

Ημερομηνία & Ώρα: 
Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2014 - 17:00

Την Παρασκευή, στις 9 Μαΐου, στο Ζάππειο το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μιλάνε για την οδική ασφάλεια, για" ασφαλείς και έξυπνες υποδομές". Εμείς αυτή τη φορά δε μιλάμε( ούτε με αιτήματα, ούτε με καταγγελίες.....)....αλλά προσέξτε ιδιαιτέρως, γιατί την ίδια μέρα στη διάβαση της Καραγιώργη Σερβίας, στο Σύνταγμα, από τις 17:00 μέχρι τις 19:00 θα περνάνε κρεμάστρες....που αυτές θα μιλάνε! θα μιλάνε για τα δικαιώματα των πεζών και μάλιστα των πιο ευάλωτων ομάδων, τα οποία έχουν μείνει ξεχασμένα στη ''ντουλάπα'' της άγνοιας μας, της αδιαφορίας μας, του φόβου μας........

Ελάτε και φέρτε την κρεμάστρα σας με το μήνυμα σας, κρεμασμένο από αυτή ( εδώ μπορείτε να βρείτε και άλλες ιδέες) σε διάφορα υλικά ( σε χαρτί, σε ύφασμα κτλ ), για να τα δείξετε, κυρίως στους οδηγούς, αλλά και στους πεζούς και έτσι να τις κάνετε να "μιλήσουν". Με αυτό τον τρόπο θα περάσετε "νομίμως" από τη διάβαση με το παράξενο σήμα ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΙΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ( με τα ξεχασμένα δικαιώματα των πεζών).

Και να ξεχαστείτε όμως, μην ανησυχείτε! Θα κυκλοφορούν πολλές κρεμάστρες εκείνη τη μέρα, για να διαλέξετε αυτή που σας αντιπροσωπεύει! Και αν δεν καταλάβατε ακόμη τι θα κάνετε, αν έρθετε και είστε λίγο υποψιασμένος, θα σας λυθούν γρήγορα οι απορίες!

Μην ξεχαστείτε, τέλος, και δεν δείτε το ενημερωτικό σποτάκι που με χαρά και περηφάνια σας παρουσιάζουμε http://youtu.be/Sp0dYvl8UFo!

Περισσότερες πληροφορίες: 6946453709, 2102710355.