Θέλω να εκφράσω την δυσαρέσκειά μου για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αργυρούπολης και συγκεκριμένα στην πλατεία Βάρναλη όπου και κατοικώ.
Τα τελευταία χρόνια δόθηκαν αρκετές έως πολλές άδειες για καφετέριες και εστιατόρια με αποτέλεσμα την δημιουργία διαφόρων προβλημάτων.
Ένα από αυτά και ιδιαίτερα σημαντικό για τους μόνιμους κάτοικους αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής είναι το πρόβλημα της στάθμευσης. Σε μια περιοχή που δεν είχε ποτέ τέτοιο πρόβλημα, οι αθρόες εκδόσεις αδειών λειτουργίας των εν λόγω καταστημάτων χωρίς καμία πρόβλεψη για την στάθμευση των πελατών τους δημιούργησε έντονο πρόβλημα.

Σύμφωνα λοιπόν με το σχέδιο του Δήμου Αργυρούπολης, πρόκειται να γίνουν περισσότερες θέσεις στάθμευσης κόβοντας ένα περίπου μέτρο και από τα δύο πεζοδρόμια της οδού 28ης Οκτωβρίου – ίσως και άλλων δρόμων, δεν το γνωρίζω - ώστε οι κάτοχοι Ι.Χ. να μπορούν να παρκάρουν διαγώνια στο δρόμο τα οχήματά τους κερδίζοντας μερικές θέσεις στάθμευσης.

Γιατί κύριοι του Δήμου δεν ξηλώνετε και την πλατεία μαζί με την παιδική χαρά για να φτιάξετε περισσότερες θέσεις;
Είμαι σίγουρος ότι στις επόμενες Δημοτικές εκλογές θα έχετε μεγάλη επιτυχία.

Σε μια εποχή που όλοι στρέφονται κατά της αυτοκίνησης εντός των πόλεων και υποστηρίζουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τα δικαιώματα των πεζών, στον Δήμο Αργυρούπολης σκέφτονται διαφορετικά!
Εν έτη 2008 αντί να γίνει πεζοδρόμηση ή διαπλάτυνση των πεζοδρομίων γύρω από την πλατεία, γίνεται δυστυχώς το ανάποδο.